Šodien: 17 decembris 2018
krievu Inglese grieķu Latvijas franču vācu Ķīniešu (vienkāršotā) arābu ebreju

Viss, kas jums būs ieinteresēts uzzināt par Kipru mūsu mājas lapā Cyplive.com
visnoturīgākais resurss par Kipru runā

Uzturēšanās Kiprā atļauja un, lai saņemtu uzturēšanās atļaujas pamata

1. Biznesa imigrācija uz Kipru

Imigrācijas atļauja, citiem vārdiem sakot, uzturēšanās atļauja (atļauja), Kiprā var iegūt tikai pēc apstiprināšanas imigrācijas kontroles iestāde, kas iesniegusi atļaujas ir piemērots kāds no sešu kategoriju uzstādīto, no A līdz F. atļauja nozīmē pastāvīgu dzīvesvietu šajā valstī t.i. persona, kas ir ieguvusi uzturēšanās atļauju, kļūst par Kipras iedzīvotāju. Atļauja nav ierobežots derīguma termiņš, bet tas ir vērts atzīmēt, ka gadījumā, ja īpašnieks ir prom no valsts vairāk nekā 2 gadus, var atsaukt uzturēšanās atļauju. Uzturēšanās atļauja attiecas arī uz apgādājamiem ģimenes locekļiem (vīrs / sieva, nepilngadīgie bērni). Jaunas uzturēšanās atļaujas atjaunināšana nav nepieciešama, ja tiek saņemta jauna pase, tiek izdota piezīme par uzturēšanās atļauju.

Nesen, reģistrācijas un migrācijas dienestu departaments noraidīt pieteikumu par uzturēšanās atļaujas šādās kategorijās:

  • "A" - uzņēmēji ar / x jomā vai ar to saistīts;
  • "B" - uzņēmēji attīstībā raktuvēs;
  • "C" - speciālisti un strādnieki tirdzniecības zonas.


Jāatzīmē, ka izņēmums ir pretendentiem, kuriem ir termiņuzturēšanās atļauja.

No statusa iegūšanas apmeklētāju iespēja ir tikai turīgi cilvēki, jo tā dizains ir pienākums sniegt pierādījumus par pietiekamiem finansiāliem līdzekļiem dzīvot uz salas ar ātrumu ne mazāk kā 20 tūkstoši eiro vienai personai. Šo atļauju veids izslēdz tiesības strādāt šajā valstī. Parasti, lai uzturēšanās atļaujas izsniegšanas termiņš ir aptuveni 3 mēnešu laikā no iesniegšanas dienas dokumentus imigrācijas birojā, gaidot atļauju atļaut pieteikuma iesniedzējam ir juridiskas tiesības, lai paliktu uz salas.

Ņemot īpašumu Kiprā, jūs varat saņemt pastāvīgās uzturēšanās atļauju. Tomēr šis nosacījums var mīkstināt gadījumos, ja pretendents var pierādīt, stabilitāti savu finanšu stāvokli, un līdzekļi ir daudzas reizes lielāks, nekā ir minimāli. Apstiprināšana pieteikumi attiecībā uz šo kategoriju saņēmēju atļaujas novērš iespēju darba aktivitātes viņu uzturēšanās Kiprā laikā, neatkarīgi no tā, vai iedzīvotājs saņem samaksu par savu darbu, vai ne. Šajā gadījumā ģimenei, kas dzīvo Kiprā, jāsniedz ietaupījumi vai citi ienākumi. Pavisam nesen, Kipra pieņēma likumu, saskaņā ar kuru uzturēšanās atļauja kategorija «F» var iegūt ne tikai pensionāri, bet arī personas, kuras saņem stabilu ienākumu no ārzemēm vai no noguldījumiem bankās salas. Uzstādīt minimālās summas, kas šajā gadījumā nav, jo katrs gadījums tiek izskatīts individuāli, un prasītāja nevar būt mājokli īpašumā.

2. Darbs Kiprā Nicosia

Making darba vīzu Kiprā - sarežģīta procedūra. Šo vīzas kategoriju, lai tiem cilvēkiem, kuri vēlas attīstīt savu biznesu uz salas, un vēl joprojām ir pietiekami finanšu resursi, lai to atvērtu. Lai kļūtu īpašnieks darba vīzu, pieteikuma iesniedzējam ir jābūt īpašnieks esošo uzņēmumu, kuru juridiskā adrese Kiprā, ar reālu kapitālu būtu vairāk 170 tūkstoši eiro. Darba vīzu nozīmē ne tikai uzņēmuma atvēršanu, bet arī saskaņā ar līgumu darbu.

Emploment statuss ir pagaidu uzturēšanās atļauja. Tiem, kuri plāno strādāt Kiprā, uzturēšanās atļauja ir jāmarķē kā Emplimente. Šāda atļauja tiek piešķirta vadītājiem vai darbiniekiem, kuri atbilst noteiktām prasībām, kā arī privātiem uzņēmējiem, kuri strādā noteiktās Kipras tautsaimniecības nozarēs. Ārzemnieki, kas saņem termiņuzturēšanās atļauju un darba atļaujas, ir iedalīti kategorijās AE, katrai no kurām attiecas atsevišķas īpašas prasības. Un pats svarīgākais: hartu civiltiesībām uzskata iepriekšminētās kategorijas personu uz pilsoņiem, kas "piedāvā pastāvīgu darbu Kiprā, ar nosacījumu, ka tas nerada nopietnu konkurenci vietējā darba tirgū."

3. Izglītība un augstākās izglītības Kiprā

Ārzemju studentiem nav tiesību strādāt Kiprā, un viņiem ir jānokārto vismaz minimālais obligāto kursu saraksts, kas izveidoti saskaņā ar imigrācijas likumu. Ārzemnieku apmācības cena salā ir daudz augstāka nekā vietējiem iedzīvotājiem. Ārzemju studenti, kuri vēlas studēt Kiprā, jāiegūst uzturēšanās atļauja reģistrācijas un migrācijas dienestā. Šāda atļauja tiek piešķirta tikai apmācībai dažās salas izglītības iestādēs. Mainot iestādi, ārzemniekiem ir jāsaņem jauna atļauja. Studentiem, kas vēlas studēt un strādāt vienā un tajā pašā laikā, ir atsevišķi izņēmumi. Pavisam nesen, tika pieņemts likums, ar kuru ārvalstu studenti var izmantot ar nosacījumu, ka tie ir apmācīti universitātēs vai koledžās ar Kipras valdību, pilna laika apmācību atzītiem, ar pilnu mācību periodā jābūt vismaz seši mēneši.

Darbs Kiprā krievu un citos starptautiskajos skolēnos nedrīkst pārsniegt 20 stundas nedēļā un tikai šajās nodarbinātības nozarēs. palīgs automazgātava vai gāzes stacijas, vadītājam piegāde fast food, ar s / s vai zivju saimniecības, medmāsa, lai rūpētos par veciem cilvēkiem, tīrāku, palīgs kafejnīcā vai restorānā, šādas vakances Kiprā ārvalstu studentu nodarbinātību ir atļauti. Ja jums ir nepieciešams pastāvīgs darbs Kiprā, darba devēju vakances un darba meklētāji atsāk darboties specializētās tīmekļa vietnēs, bet ir vērts zināt, ka šeit ir daudz konkurences.

Galvenie dokumenti, ārvalstu studentam ir jāsniedz, ir derīga uzturēšanās, grafiks apmācības (laiks var nesakrist ar mācību laika), un abas puses paraksta līgumu par darbu. Viņa students var pieteikties nodarbinātības centru Kipras tā tālākai apstiprināšanai. Pēc rūpīgas pārbaudes darba nosacījumiem, kuri paredzēti līgumā, un, kad darba līguma nosacījumus, ir apstiprināts.

Ņemiet vērā: Krievu valoda Kiprā ir ļoti populārs šodien, tas tiek publicēts ar daudziem žurnāliem un laikrakstiem, un ir pat Krievijas reģioni un diasporas. Tādēļ, lai atrastu krievu tulkotājs šeit ir ļoti vienkārši.

4. Property Kiprā

Būt savu īpašumu Kiprā nedod nekādas tiesības dzīvot un darba aktivitāte uz salas. Fakts īpašumtiesībām ievērojami vienkāršo iebraukt valstī uz laiku, kas nav ilgāks par 6 mēnešus gadā. Īpašuma Kiprā īpašnieks ir tiesīgs palikt uz salas, kā apmeklētājs vai pastāvīgais iedzīvotājs, kā arī persona, kas aizpilda pilsonību, vai arī imigrantu kategoriju «F».

Izskatot pieteikumus pa kategorijām «F» no ārvalstu pilsoņu prioritāte ir tie, kas iegādājušies īpašumus ir vērts vairāk 300 tūkstoši eiro īpašumu tieši dzīvo Kiprā. Svarīgs nosacījums ir, ka pastāv stabili ienākumi no ārvalstu avotiem, kas ir pietiekams, lai saturētu visus ģimenes locekļus.

Pastāvīgās uzturēšanās Kiprā:

Uzņemts uz pastāvīgu dzīvi Kiprā ir pieejami pēc 5 gadiem valstī, ir līdzvērtīgs pastāvīgs ES. Šo pastāvīgo un jāatjauno ik pēc pieciem gadiem veids, ir vērts atzīmēt, ka statuss tiek automātiski pagarināts.

Ilgtermiņa uzturēšanās atļauja ES vai ES zaļā karte ir pieejama visiem trešo valstu pilsoņiem, kas likumīgi uzturas Kiprā vismaz 5 gadus un ir derīga uzturēšanās atļauja, ir nepieciešams pieteikties ES Green Card. Neaizmirstiet, ka prasītājas prombūtnes salas termiņš ir stingri reglamentēta, šī perioda kopsumma nedrīkst pārsniegt 10 mēnešus. Ir vērts atzīmēt, ka studenti saskaras notiek apmācības, mājas un sezonas strādnieki, bēgļi, diplomātiem un diplomātiskās pārstāvniecības nevar iesniegt šādu paziņojumu.

ES Zaļās kartes turētājiem un viņu ģimenes locekļiem ir tādas pašas tiesības kā ES pilsoņiem:

  • nodarbinātajiem (izņemot valsts iestādes), un vada privāts bizness;
  • nodokļu priekšrocības (ja tāds vietējais likums);
  • izglītībai (arī var saņemt stipendiju);
  • uz sociālo drošību, kā arī vairākās citās tiesību.

Pilsonība Kipra:

Pilsonību pēc dzimšanas var iegūt tikai tad, ja viens vai abi vecāki ir Kipras pilsoņi. Bērns iegūst pilsonību neatkarīgi no dzimšanas vietas. Tāpat pilsonība var iegūt, izmantojot laulības pilsonim Kipras, bet dzīvo kopā laulībā būtu vairāk nekā trīs gadus. Kipras pilsonību var iegūt gadījumā, ja dzīvoja uz salas virs 7 gadiem (no prombūtnes no kopskaita gadu atskaitītas, un ja nav vienreizējus ilga vairāk nekā 3 mēnešiem, laika skaitītājs tiek atiestatīts). Pēc tam, jums ir jāgaida, lai izskatītu jūsu jautājumu, laikā viņa izskatīšana var notikt vidēji 5 gadi. Bet pat šajā situācijā pilsonība netiek garantēta. Ir bijuši gadījumi, kad Kiprā dzīvo cilvēki vairāk nekā 14 gadi, divreiz pieteikuši pilsonību, abos gadījumos tika atteikta.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!