Šodien: Septembris 24 2018
krievu Inglese grieķu Latvijas franču vācu Ķīniešu (vienkāršotā) arābu ebreju

Viss, kas jums būs ieinteresēts uzzināt par Kipru mūsu mājas lapā Cyplive.com
visnoturīgākais resurss par Kipru runā

Vīza uz Kipru

Šodien ir vairākas iespējas, apmeklējot Kipras salā kā tūrists. Jūs varat veikt pilnu vīzu vēstniecībā vai iegūt pro-vīzu. Vissvarīgākie iespējas izsniegtu vīzas, absolūti bez pilsoņiem Krievijas Federācijas, esam pro-vīzu un multivisa.

Kopš 1 janvāra 2018 par Tiešsaistē Ģenerālkonsulāts Kipras Republikas Sanktpēterburgā (un drīz Maskavā, Krasnodaras, Samarā un Jekaterinburgā), kas izmēģinājuma režīmā ieviesa jaunu, modernu un lietotājam draudzīga sistēma dizaina pro-vīzas uz Kipras Republiku. ПRo-vīza kļūs drošāka. Uz tā parādīsies unikāls identifikācijas kods.

IESNIEDZ PRO-VISA PIETEIKUMU

PRO-VISA uz Kipru tūristiem

No maija 2009 gadiem Krievijas pilsoņiem, kuri plāno ceļot uz Kipru Tiešais lidojums no Krievijas, Ieviesa vienkāršotu sistēmu, atļauts nodot Kipras Republiku - PRO-VISA (Pievērsiet uzmanību noteikumiem, aizpildot un pretraķešu vīzu nosūtot!). Pro-vīza ir pagaidu vīzu, ko tūrisma elektronisko pieteikuma konsulātā Kipras Republikas izdota. Gala ieceļošanas atļauja (vīza) zīmogu pasē, tūristu lidostā pēc ierašanās Kiprā.

Lejupielādēt: PRO-VISA uz Kipru | Parauga uzpildes

Par ērtības tūristiem, šī sistēma ļauj elektroniskā pieteikuma iesniegšanu, tas ir, pa e-pastu. Priekšnoteikums dizainu pro-vīza ir derīga pase, derīguma termiņš, kas nav mazāks par 6 mēnešu laikā no pieteikuma iesniegšanas dienas līdz konsulātā Kiprā.

Esi gatavs lidostā Kipras, lai apstiprinātu:

  • mērķis un uzturēšanās nosacījumiem Kiprā;
  • pieejamība pietiekamu līdzekļu, lai dzīvot un atgriezties mītnes zemē;


Pro-vīza tiek izsniegta vienreizējas ieceļošanas ar uzturēšanās tiesības līdz 90 dienām.
Uzturēšanās ilgums nedrīkst pārsniegt 90 dienas 180 dienu laikā.

Getting vīza, nevar būt tālredzīgiem:

  • ja bērns ceļo kopā ar jums, ne pase, un viņa datus un fotogrāfijas uzrakstīts uz atbilstošu pases lapā vai nu vecākiem,
  • gadījumos, kad vēlaties, lai nokļūtu uz salas caur ostu, nevis caur lidostu.

VISA (ielīmēt pasē tūrista)

Pilsoņiem Krievijas vīzas izsniedz bez maksas visās kategorijās. Par citu valstu pilsoņi, lai savāktu par vienreizējas ieceļošanas vīzas izsniegšanu ir 20 €, reģistrācijas dubultās un vairākus - 60 €. Maksājums tiek veikts rubļos pēc pašreizējā kursa, kas katru mēnesi ar Ekonomikas Kipras Republikas ministrija.

Visa Kategorijas:

1. Īstermiņa, daudzkārtējas ieceļošanas vīza (C)

Šo vīzas kategoriju izsniedz pilsonim trešās valsts stāšanās Kipras un ir derīga vienai vai vairākām ieceļošanas reizēm. Daudzkārtējas ieceļošanas vīzas var izsniegt uz laiku līdz 3 gadiem, un izņēmuma gadījumos līdz 5 gadiem pēc saviem ieskatiem ģenerālkonsuls.

Kopējais uzturēšanās ilgums saskaņā ar šo vīzu nedrīkst pārsniegt 90 dienu laikā 180 dienu laikā.

Ja jūs plānojat apmeklēt valsti, lai imigrācijas, Extended Stay vai izdara vairākas vizītes uz valsti, kopumā ilgāk nekā 90 dienām 180 dienu laikā, jums vajadzētu pieteikties ilgtermiņa vīzas, sazinoties ar migrācijas dienests Kipras Republikas (Dzimtsarakstu un migrācija nodaļa).

2. Caur lidostas tranzīta vīzas (A)

Ļauj trešās valsts pilsonis, kas nepieciešams, lai šķērsotu starptautisku zona lidostā Kipras Republikas, bez faktisko ievešanas tās teritorijā, ja savieno abus starptautiskos lidojumus vai tranzīta pasažieriem no viena starptautiska lidojuma uz citu. Par vīzu šīs kategorijas prasība ir izņēmums no vispārējā noteikuma par tranzītu caur Kipras teritorijā bez vīzas.

Lai iegūtu visu iepriekš minēto kategoriju vīzām ir iesniegt attiecīgos dokumentus Vīzu nodaļas ģenerālkonsulātā.

Saraksts nepieciešamo dokumentu

Veicot vairākas ierakstu Kiprai

Kā jūs zināt, starp Krievijas Federāciju un Kipras Republiku ir izveidojusi vīzu režīmu. Jāatzīmē, ka robeža starp piecām valstīm šķērsošana ne vienmēr bija tik sarežģīta. Pirms kļūt par daļu no ES, Kipras Republika 2004 vīzas mūsu tautieši rada ierodoties lidostā. Šodien situācija ir atšķirīga.

Tagad, lai dotos uz tūristu braucienu uz Kipru, pilnīga vīza nav absolūti nepieciešama. Vēstniecībā, kā likums, viņi ievieto multivisa. Tas ir visvairāk nepieciešams tiem, kas regulāri plāno apmeklēt salu, jo šī vīza dod tiesības vairākkārt ieceļot Kiprā. Vēstniecības speciālisti, savukārt, var lūgt jūs apstiprināt nepieciešamību atkārtoti apmeklēt Republiku (piemēram, lai parādītu nekustamā īpašuma pirkuma līgumu vai Kipras uzņēmuma akcionāru sertifikātu). Tomēr jebkurā gadījumā vīzas izsniegšanas procedūra ir vienkārša, bet ir vajadzīgi dokumentāri pierādījumi.

Dokumenti, kas nepieciešami, lai iegūtu vairāku ierakstu:

  • derīga pase, 3 fotogrāfijas 3h4 uz gaiša fona;
  • līgums par nekustamā īpašuma pārdošanas vai kāds cits pierādījums nepieciešamībai vairākkārtējus apmeklējumus;
  • Aizpildīta pieteikuma veidlapa (veidlapu var saņemt vēstniecībā);
  • dzīvesvietas adrese Kiprā;
  • atgriezties aviobiļetes par pirmo braucienu.

Adreses un kontaktinformācija vēstniecību Kipras Krievijā:

Vēstniecība Kipras Republiku Krievijas Federācijā (Maskavā)
adrese: 121069, st. Pavārs, par 9
Tālrunis: (495) 744-2934
Fakss: (495) 744-2935
E-pasts: moscowconsulate@mfa.gov.cy
Dokumentu pieņemšana ar 10: 00 uz 14: 00 darba dienās. Jūs varat mācīt vīzu nākamajā dienā ar 14: 00 uz 15: 00. Apstrādes ātrums - dienas no pieteikuma iesniegšanas dienas.

Ģenerālkonsulāts Kipras Republikas Sanktpēterburgā
adrese: 191123, Sanktpēterburga, ul. Furstatskaya, 27
Tālrunis: (812) 380-7800
Fakss: (812) 380-7900
E-pasts: info@cyprus-spb.ru
Dokumentu pieņemšana notiek 09: 30 uz 12: 00 (tūrisma aģentūrām ar līdz 09.30 10.45). Jautājums no vīzas - tajā pašā dienā, ar līdz pat 15.00 16.30.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!