Šodien: Septembris 24 2018
krievu Inglese grieķu Latvijas franču vācu Ķīniešu (vienkāršotā) arābu ebreju

Viss, kas jums būs ieinteresēts uzzināt par Kipru mūsu mājas lapā Cyplive.com
visnoturīgākais resurss par Kipru runā

Kā nokļūt start-up vīzu Kiprā

Pieņemsim, ka jūs saprotat Steve Jobs veiksmes pamatā un sapņojat par to atkārtot. Jūs esat augsti kvalificēts speciālists novatorisku tehnoloģiju jomā, jums jau ir idejas, un jūs zināt, kā to īstenot praksē. Bet tajā pašā laikā jūs saprotat, ka Krievijā maz ticams, ka tā izveidos šo mērogu. To pamatā ir augsti nodokļi, noziedzības līmenis valstī un Krievijas Federācijas nodokļu sistēmas divkāršība. Tāpēc ir domātas uzņēmējdarbības uzsākšana ārpus dzimtenes, un Kipra ir piemērota šiem un iespējamiem mērķiem. Turklāt kopš nesen saulainās Vidusjūras salas ir aktīvi izsniedz vīzas jaunizveidotajiem uzņēmumiem. Bet kāda ir šī vīza un kā to var iegūt parasts speciālists? Apskatīsim detalizēti.

Kā norādīts uzlabotas avotiem, kas specializējas tirgus izpēti, pēdējo pāris gadu laikā, start-up vīza kļūt par pasaules tendenci.

Startup Visa - vīza, kas ļauj speciālistiem un IT nozares uzņēmējiem, lai saņemtu vīzu periodu 6 mēnešiem, ar iespēju pagarināt vai pieteikuma iesniedzējs var nekavējoties saņemt uzturēšanās atļauju uz atvieglotu procedūru. Par līdzīgiem nosacījumiem iesācējs uzņēmējs var veikt Kipras visai ģimenei.

Tādā gadījumā, katrai valstij ir savi nosacījumi šo vīzu. Piemēram, vienā valstī, start-up vīzu var saņemt tikai vienu, kas gatavojas izveidot jaunu projektu, bet arī citās valstīs, uzņēmuma īpašnieks var pārvietot jau esošo biznesu. Ir vairākas valstis, kur šīs vīzas tiek izsniegtas ārvalstu profesionāļiem, kas nodarbojas ar pāreju uz ilgu komandējumā vai pastāvīgu darbu vietējiem uzņēmumiem, kā arī investoriem, kas finansē šo projektu.

Šo vīzu programmu nosaukumi ir ļoti atšķirīgs dažādās valstīs. tas ir viņa katrā valstī. Bet, jebkurā gadījumā, valsts piedāvā īpašus apstākļus uzņēmējiem šāda veida.

Un to, kā dizains uzsākšanai vīzu Kiprā?

Man jāsaka, ka pēdējos gados līdz izveidē veiksmīgas Eiropas start-up centru nozares uz Kipras salā, ir lēcieniem un robežas. Kopš šī gada sākuma ir izdotas vairāk nekā 150 vīzas jaunizveidotiem uzņēmumiem. Tas kļuva iespējams pēc tam, kad Ministru kabinets Kipras Ministru noslēgti ar partnervalstīm, vairākus līgumus par šādu vīzu un tagad Kipra ir kļuvusi par svētceļojumu vieta daudziem jauniem uzņēmumiem, kas vēlas apgūt salīdzinoši jaunu tirgu Eiropā, vai tiem, kuriem labāk patīk strādāt ar tālvadības piekļuvi. Kopumā ārvalstu uzņēmēji, kas ieradās Kiprā saskaņā ar šo shēmu, izvirzīja mērķi nostiprināt savas uzņēmējdarbības pozīcijas divu gadu laikā.

Kas jums ir nepieciešams, lai to izdarītu, nozares pārstāvjiem, lai iegūtu uzsākšanas vīzas Kiprā:

  • Aizpildiet vīzas pieteikuma veidlapu, iesniedziet to pa e-pastu, pievienojot to biznesa plānu izveidi un attīstību uzņēmējdarbībā.
  • Nākamais Kipras iestādes uzskata pieteikumu, un pēc tam piecas nedēļas, un izlemt par spriedumu: dot staratap vīzu vai ne. Tie, kuru idejas šķiet Kipras amatpersonas interesanta, saņemt vīzu un spēja vadīt savu biznesu uz salas uz diviem gadiem.
  • Veicot varas iestādes pozitīvu lēmumu, jaunizveidotiem nepieciešams pieteikties ieceļošanas vīzas uz Kipru valstī, kuras rezidents viņš ir. Trīs nedēļu laikā šis pieteikums tiek uzskatīts par attiecīgas iestādes.
  • Un, visbeidzot, pēdējais solis. Pieteikuma iesniedzējam ir pienācis Kipru pieteikties vīzai starta uz migrācijas departamentam. Making lēmumu par pieteikumu iesniedz trīs nedēļu laikā. Tad, ja saņemta pozitīva atbilde, ārzemnieks piešķirta atļauja dzīvot un veikt uzņēmējdarbību uz vienu gadu.

Ieguvumi valsti

  • Par lielu skaitu jaunu darba vietu rašanos;
  • Veicināšana valstī kā modernu, attīstot to, sfēra;
  • Piesaiste papildu investīcijām no privātajiem investoriem un grupām, investoriem ar kapitālu € 50,000 tūkstošiem.

Ieguvumi jaunizveidotiem

  • Attiecībā uz uzņēmējdarbības labklājības - iespēju iegūt atļauju uz pastāvīgu dzīvi Kiprā;
  • Tiesības uz darbinieku skaita krievu darbinieku;
  • Iespēja pārcelties uz salu viņa ģimenes locekļiem.

No starta panākumi ir klasificēti ar šādiem raksturlielumiem:

  • skaits jaunizveidotiem radīja jaunas darba vietas;
  • ieguldījums jaundibinātiem ekonomisko attīstību valstī;
  • izmaksāto uz kasi Kipras nodokļu;
  • uzņēmuma eksporta apjoms;
  • darbības, ko veic, lai sekmētu zinātnes un inovāciju.

Viņiem ir tiesības saņemt vīzu saskaņā ar jauno uzņēmumu atbalsta programmu, ne tikai tās speciālistiem, bet arī trešo valstu finansētājiem, kuri ir gatavi ieguldīt novatoriskos projektos. Lai to izdarītu, viņiem jābūt gataviem atvērt uzņēmuma galveno biroju Kiprā, kā arī kļūt par nodokļu rezidentiem valstī. Tāpat ir nepieciešama augstākā izglītība un viena no valodām - grieķu vai angļu. Savukārt ieguldītāji saņem uzturēšanās atļauju Kiprā uz diviem gadiem. Ja finansiālie ieguldījumi sevi attaisno, uzturēšanās periodu valstī var pagarināt uz nenoteiktu laiku. Turklāt uzņēmuma īpašnieks kopā ar dažiem tautiešiem, kas ir noslēguši līgumus par darbu uzņēmumā ārvalstīs, varēs pārvadāt savus ģimenes locekļus uz Kipru.

Ja jūs plānojat, lai iegūtu uzsākšanas vīzu Kipru, jūs varat izmantot pakalpojumus mūsu speciālistiem, viņi sagatavos pilnu dokumentu paketi par vīzu un konsultēt par visiem aspektiem, sākot uzņēmējdarbību Kiprā.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!